blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
ShareThis

Prima intalnire a Retelei Informale a Evaluatorilor din Romania (Evalrom) a avut loc in data de 4 august 2006 la Hotel Residence, Bucuresti. intilnirea a fost co-facilitata de prof. Ross Conner, presedintele Organizatiei Internationale de Cooperare in Evaluare si de dna Mihaela Lambru, membru al Asociatiei Sociologilor din Romania. Cu acest prilej a fost discutata utilitatea infiintarii unei asociatii profesionale a evaluatorilor de politici, programe si proiecte si au fost stabilite activitatile pe termen scurt ale Evalrom.

Detalii privind ceea ce s-a discutat in cadrul intilnirii se regasesc in Minuta anexata. Lista participantilor, precum si cateva fotografii din timpul intalnirii sunt de asemenea anexate.

Galerie de imagini

Documente utile

 
1. Minuta 1(212 KB) 18-04-2010 Descarca
 
2. Lista participanti 1(53 KB) 18-04-2010 Descarca
 
3. Prezentare Ross Conner(1507 KB) 18-04-2010 Descarca
 
 
Secţiune modificată luni, 27 septembrie 2010 22 de vizitatori
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier