blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
ShareThis

A treia intilnire a Evalrom a fost gazduita de Universitatea "Titu Maiorescu" si a avut loc la data de 6 iulie 2007. Scopul intilnirii a fost acela de a furniza un cadru de discutie pentru membrii Evalrom in care sa analizeze prima versiune de lucru a Statutului unei viitoare asociatii nationale de evaluare. De asemenea, a fost un prilej de a revizui activitatile care au fost desfasurate in cadrul Evalrom in primul an de existenta. Continutul si concluziile intilnirii sunt reflectate de Minuta acesteia.

Prima versiune de lucru a Statutului, Agenda si Minuta intilnirii sunt disponibile pentru consultare in limba romana.

Documente utile

 
1. Statut V1(81 KB) 18-04-2010 Descarca
 
2. Agenda 3(25 KB) 18-04-2010 Descarca
 
3. Minuta 3(89 KB) 18-04-2010 Descarca
 
4. Lista participanti 3(68 KB) 18-04-2010 Descarca
 
 
Secţiune modificată luni, 27 septembrie 2010 7 vizitatori
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier