blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
ShareThis

In cei 2 ani de functionare (iulie 2006 - iunie 2008) ca retea informala Evalrom a organizat o serie de intalniri orientate in principal catre dezbaterea viitorului cadru asociativ pentru evaluatorii de interventii publice din Romania. Intalnirea de constituire a Evalrom este prezentata la sectiunea "Activitati".

Sectiuni

Prima întâlnire
Prima intalnire a Retelei Informale a Evaluatorilor din Roma ..
A doua întâlnire
A doua intilnire a Evalrom a avut loc in data de 15 decembri ..
A treia întâlnire
A treia intilnire a Evalrom a fost gazduita de Universitatea ..
A patra întâlnire
A patra intilnire a Evalrom a fost gazduita de Fundatia Nati ..
A cincea întâlnire
A cincea intilnire a Retelei Romane de Evaluare a fost dedic ..
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier