blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
Ştirea anterioară


stire
miercuri 02 octombrie 2013

Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in parteneriat cu SIAA - Social Impact Analysts Association si cu Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala (Universitatea Bucuresti) si va avea loc la sediul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala. Cei interesati sa participa sunt rugati sa solicite Programul Conferintei si Formularul de participare la adresa office@evalrom.ro. 

Documente utile

 
1. Agenda(277 KB) 08-10-2013 Descarca
 
2. Formular de participare(615 KB) 08-10-2013 Descarca
 
 
8606 vizitatori
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.ro