blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
ShareThis

A patra intilnire a Evalrom a fost gazduita de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri si a avut loc pe 6 februarie 2008. Intilnirea a avut ca scop discutarea versiunii revizuite a Statutului viitoarei asociatii nationale de evaluare, precum si prezentarea de catre dna Claudia Bedea, Sef serviciu in cadrul Unitatii Centrale de Evaluare din Ministerul Economiei si Finantelor, a proiectului Phare dedicat dezvoltarii unei comunitati profesioniste de evaluare in Romania.

 

A doua versiune a Statutului, Agenda si Minuta intilnirii pot fi consultate in limba romana.

Documente utile

 
1. Statut V2(167 KB) 18-04-2010 Descarca
 
2. Agenda 4(25 KB) 18-04-2010 Descarca
 
3. Minuta a 4a intilnire a Evalrom(53 KB) 18-04-2010 Descarca
 
 
Secţiune modificată luni, 27 septembrie 2010 6 vizitatori
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier