blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
ShareThis

 

Asociatia de Evaluare „EVALROM” si CENTRAS au organizat in data de 1-2 iulie un workshop privind sporirea capacitatii societatii civile de a utiliza evaluarea, in cadrul proiectului „Responsabilizare si bună guvernare prin evaluare”.

In urma acestui workshop, facilitat de Dna. Conferentiar Doctor Mihaela Lambru, participantii si-au sporit capacitatea de a isi fundamenta campaniile de advocacy utilizand diferite metode de evaluare. 

Printre participanti s-au numarat reprezentanti ai ANBCC (Asociatia Birourilor de Consiliere pentru Cetateni), ADO SAHROM, CERE (Centrul de Resurse pentru Participare Publica), Academia de Advocacy, ONPHR (Organizatia Nationala a Persoanelor cu Handicap din Romania), Centrul Educatia 2000+, Asociatia Parteneri pentru Democratie si Dezvoltare, Transparency International, Romani Criss, Partida Romilor Pro Europa, Asociatia Pro Democratia, Euractiv, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, Centrul de Promovare a Culturii Antreprenoriale si Terra Mileniul III.

 

Galerie de imagini

Secţiune modificată vineri, 10 septembrie 2010 5105 vizitatori
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier