blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
ShareThis

Asociatia de Evaluare „EVALROM” si CENTRAS au organizat in data 10 noiembrie o conferinta privind rolul evaluarii in exercitarea functiei de control a Parlamentului, in cadrul proiectului „Responsabilizare şi buna guvernare prin evaluare”, finantat de Uniunea Europeana prin programul Facilitatea de Tranzitie 2007/ 19343.01.11 – Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Conferinta a fost facilitata de dl. conf. dr. Catalin Hintea şi a avut ca scop dezbaterea perspectivelor pentru utilizarea evaluarii in activitatea legislativului, avand drept invitati reprezentanti ai ONG-urilor, parlamentari si jurnalisti. Prezentarile din cadrul conferintei au abordat subiecte precum evaluarea ca instrument pentru o politica rationala, cadrul institutional al evaluarii in Romania si evaluabilitatea interventiilor publice in Romania.

 

Secţiune modificată luni, 29 noiembrie 2010 4373 de vizitatori
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier