blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
ShareThis

Toate prezentarile incluse in aceasta sectiune au fost realizate in cadrul unor evenimente publice organizate de Evalrom in parteneriat cu alte organizatii sau institutii. In afara acestora, Evalrom a mai organizat si alte activitati de dezvoltare a capacitatii profesionale a membrilor sai, prezentarile sau minutele realizate pentru evenimentele respective sunt disponibile doar pentru membrii Evalrom, la sectiunea dedicata membrilor.

Prezentarea dlui prof. dr. George Poede - prodecan al Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice - în cadrul seminarului de dezvoltare profesională "Evaluarea politicilor publice", ARACIP, București, 09 noiembrie 2012.

  • "Monitorizare si evaluare" 

Prezentarile din cadrul seminarului regional "Cultura si etica evaluarii" - Universitatea "Al.ICuza", Iasi, 02 iunie 2012:

  • "Diversificarea metodologiei de evaluare a rezultatelor scolare - cerinta a eticii profesionale a educatorului" - lect. dr. Elena Seghedin
  • "Evaluarea institutiilor si programelor de educatie" - Serban Iosifescu, presedinte ARACIP
  • "Metodologii narative aplicabile in evaluarea organizationala" - conf. dr. Ovidiu Gavrilovici
  • "Provocari in dezvoltarea unei culturi nationale a evaluarii" - Roxana Mihalache, presedinte Evalrom

Prezentarile din cadrul conferinteiRolul evaluarii in exercitarea functiei de control a Parlamentului" - Parlamentul Romaniei, Bucuresti, 10 noiembrie 2010:

  • Evaluarea- instrument pentru o politica rationala, bazata pe cunoastere"- conf. dr Calin Hintea
  • Cadrul institutional al evaluarii" - Dragos Paslaru (GEA Strategy&Consulting)
  • Evaluabilitatea interventiilor publice in Romania" - Sorin Ionita (Societatea Academica din Romania)

Prezentarile din cadrul workshopului "Rolul evaluarii in exercitarea functiei de watch-dog a mass media" - Sinaia, 23-24 iulie 2010:

  • Implicarea evaluarii de program in procesul de luare a deciziilor" - Sorin Ionita, Dragos Pislaru
  • Rolul EVALROM in dezvoltarea culturii evaluarii din Romania" - Roxana Mihalache

Prezentarea conf. dr. Mihaela Lambru in cadrul workshopului "Sporirea capacitatii societatii civile de a utiliza evaluare pentru buna guvernare" - Sinaia, 1-2 iulie 2010

 

 

 

Documente utile

Secţiune modificată miercuri, 28 noiembrie 2012 20371 de vizitatori
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier