blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
ShareThis

Recent transformata din retea informala in asociatie (de altfel aceasta este considerata ca fiind prima noastra activitate ca asociatie), Evalrom se implica deja in doua activitati importante pentru viitorul practicii evaluarii interventiilor publice in Romania: definirea si adoptarea unui Cod etic al practicii evaluarii si dezbatarea necesitatii si modului de elaborare a standardului ocupational al evaluatorului de interventii publice.

De asemenea, Evalrom si Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS) - Unitatea Centrala de Evaluare din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor au organizat Seminariile Regionale pentru dezvoltarea comunitatii de evaluare de la Cluj (21 nov. 2008) si Iasi (28 nov. 2008).

Alege tipul de activitate

Dezbateri
Incepand cu anul 2008 Evalrom organizeaza dezbateri pe dif ..
Seminarii regionale
Evalrom organizeaza evenimente regionale cu scopul de a prom ..
Workshop-uri
Evalrom organizeaza multiple workshopuri, incepand cu anul ..
Formarea Evalrom
In cei 2 ani de functionare (iulie 2006 - iunie 2008) ca ret ..
Responsabilizare şi bună guvernare
"Responsabilizare si buna guvernare prin evaluare" Proiect ..
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier