blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
02 octombrie 2013
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..  
14 august 2013
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..  
07 noiembrie 2012
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..  
20 septembrie 2012
Cei interesati de programe de formare la nivel universitar disponibile in Europa pot accesa informatiile respective pe site-ul Societatii Europene de Evaluare la adresaht ..  
14 mai 2012
Asociatia de evaluare Evalrom in parteneriat cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Al. I. Cuza Iasi organizeaza sambata, 02.06.2012 ..  
Conferinţa Bi-anuală a Societăţii Europene de Evaluare
28 ianuarie 2012
Evaluation in the networked society: New concepts, New callenges, New solutions Societat ..  
11 noiembrie 2011
Asociația de evaluare EVALROM organizează în data de 19 decembrie 2011 o întâlnire tematică pe tema "Evaluarea de impact - provocări metodologice". ..  
08 noiembrie 2010
Asociaţia de Evaluare „EVALROM” şi CENTRAS organizează în data 10 noiembrie o conferinţă privind rolul evaluării în exercitarea fun ..  
Dezbatere - upload pe site
30 martie 2010
Dezbaterea privind Codul Etic al evaluatorilor de intervenţii publice este înca & ..  
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier