Imprimă acum Imprimă acum
 

Toate prezentarile incluse in aceasta sectiune au fost realizate in cadrul unor evenimente publice organizate de Evalrom in parteneriat cu alte organizatii sau institutii. In afara acestora, Evalrom a mai organizat si alte activitati de dezvoltare a capacitatii profesionale a membrilor sai, prezentarile sau minutele realizate pentru evenimentele respective sunt disponibile doar pentru membrii Evalrom, la sectiunea dedicata membrilor.

Prezentarea dlui prof. dr. George Poede - prodecan al Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice - în cadrul seminarului de dezvoltare profesională "Evaluarea politicilor publice", ARACIP, București, 09 noiembrie 2012.

Prezentarile din cadrul seminarului regional "Cultura si etica evaluarii" - Universitatea "Al.ICuza", Iasi, 02 iunie 2012:

Prezentarile din cadrul conferinteiRolul evaluarii in exercitarea functiei de control a Parlamentului" - Parlamentul Romaniei, Bucuresti, 10 noiembrie 2010:

Prezentarile din cadrul workshopului "Rolul evaluarii in exercitarea functiei de watch-dog a mass media" - Sinaia, 23-24 iulie 2010:

Prezentarea conf. dr. Mihaela Lambru in cadrul workshopului "Sporirea capacitatii societatii civile de a utiliza evaluare pentru buna guvernare" - Sinaia, 1-2 iulie 2010

 

 

 

Documente utile

Secţiune modificată miercuri, 28 noiembrie 2012 20370 de vizitatori