blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
Responsabilizare şi bună guvernare

Asociatia de Evaluare EVALROM, in colaborare cu CENTRAS, a lansat "Coalitia pentru responsabilizare si buna guvernare" in luna februarie a acestui an.

Coalitia include ONG-uri care utilizeaza evaluarea sau care sunt interesate de acest domeniu, printre acestea numarandu-se SAR (Societatea Academica din Romania), Pro Democratia, CERE (Centrul de Resurse pentru Participare Publica), Institutul pentru Politici Publice sau ANBCC (Asociatia Birourilor de Consiliere pentru Cetateni).

Obiectivele Coalitiei sunt:

  • cresterea capacitatii reprezentantilor societatii civile in utilizarea evaluarii ca instrument de sporire a integritatii si transparentei
  • cresterea constientizarii factorilor interesati si a mass-media cu privire la utilitatea evaluarii in sporirea integritatii, eticii, transparentei, responsabilizarii si bunei guvernari.

Aderarea se poate face trimitand un mesaj de interes la office@evalrom.ro.

 

Documente utile

 
1. Platforma Coalitiei(61 KB) 26-08-2010 Descarca
 
 
Secţiune modificată luni, 27 septembrie 2010 8312 vizitatori
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier