blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
Workshop de dezvoltare profesională

Asociatia de evaluare EVALROM in colaborare cu Societatea Europeana de Evaluare organizeaza in data de 26 noiembrie un workshop de dezvoltare profesionala in evaluare. Workshopul va avea durata de o zi, va avea ca tema “Utilizarea evaluarii” si va fi sustinut de prof. Murray Saunders – Presedintele Societatii Europene de Evaluare si de Roxana Mihalache – Presedinte EVALROM si va fi gazduit de Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociale a Universitatii Bucuresti. Temele sunt abordate din perspectiva practicii la nivel european, cu precadere la nivelul Comisiei Europene.

Modul de desfasurare va combina prezentari teoretice cu discutii si aplicatii practice care vor oferi participantilor prilejul de a-si imbunatati atit cunostintele in domeniul evaluarii, cit si abilitatile practice. Mapele participantilor vor include si un set de 3 articole, care abordeaza in detaliu diferite subiecte ce se incadreaza in tema Workshopului, publicate in ultimii ani in Jurnalul International de Evaluare (editat de Tavistock Institute in colaborare cu prestigioasa editura britanica SAGE). Workshopul se va desfasura in limba engleza.

 Participantii vor primi un Certificat de participare din partea Societatii Europene de Evaluare si a EVALROM.

 Tarife de participare:

200 RON – membri EVALROM (plata cotizatiei pt. 2009 efectuata) si angajati ai administratiei publice

400 RON – profesionisti din sectorul privat si din mediul academic (ne-membri EVALROM)

100 RON – studenti

Inscrierea se va face in limita locurilor disponibile, pe baza completarii Formularului de participare, a acceptarii acestuia si a achitarii taxei de participare. Formularul completat trebuie trimis la adresa de email office@evalrom.ro

Evenimentul este sponsorizat de Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala – Universitatea Bucuresti, GEA Strategy & Consulting, Pluriconsult si SAFEGE Consulting Engineers.

Documente utile

 
1. Formular de participare(43 KB) 13-07-2010 Descarca
 
 
Secţiune modificată sâmbătă, 12 noiembrie 2011 3 vizitatori
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.ro



fake watches replica watches replica cartier