blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >

Conferinţa Bi-anuală a Societăţii Europene de Evaluare

Evaluation in the networked society: New concepts, New callenges, New solutions

Societatea Europeana de Evaluare organizeaza intre 1-5 octombrie 2012 la Helsinki conferinta sa bi-anuala cu titlul "Evaluation in the networked society: New concepts, New challenges, New solutions", un eveniment major in peisajul european al evaluarii ce va acoperi aspecte diverse cu privire la rolul evaluarii in contextul unor provocari, dar si al unor oportunitati fara precedent. Conferinta va fi precedata de 2 zile de sesiuni de instruire si traininguri si va servi drept cadru de dezvoltare profesionala pentru evaluatorii din cadrul guvernului, mediului academic, ONG si din sectorul privat.  

Informatii suplimentare despre conferinta puteti gasi la:  www.ees2012.org

 

 

5449 de vizitatori
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.ro