blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
Dezbatere Cod etic

Cu sprijinul proiectului Phare pentru dezvoltarea unei comunitati profesioniste a evaluatorilor in Romania al Unitatii Centrale de Evaluare a fost lansata dezbaterea privind Codul etic al evaluatorilor de interventii publice. Aceasta dezbatere, lansata in septembrie 2008, a fost initial programata sa se desfasoare pentru o perioada de 3 luni, astfel incat Codul etic sa fie adoptat in cadrul Adunarii Generale a Membrilor din 2009. Avand in vedere experienta limitata a comunitatii evaluatorilor autohtoni in ceea ce priveste aspectele etice ale practicii evaluarii, dar si interesul scazut pentru acest subiect, dezbaterea a fost prelungita si este inca valabila. In prezent exista un grup de lucru pentru Codul Etic format din doi membri Evalrom (Juan Angel Martinez si Roxana Mihalache) si un expert in domeniul eticii, simpatizant Evalrom (lect. dr. Elena Seghedin, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea "Al. I. Cuza", Iasi).  Evaluatorii interesati de aceasta dezbatere sunt rugati sa trimita observatiile lor la urmatoarea adresa de email: office@evalrom.ro. Versiunea de lucru pentru dezbatere este anexata. De asemenea, este anexat si documentul care prezinta pozitia membrilor fondatori ai Evalrom privind versiunea de lucru a Codului etic.

Documente utile

 
1. Cod etic versiune de lucru(97 KB) 18-04-2010 Descarca
 
 
Secţiune modificată sâmbătă, 28 ianuarie 2012 5 vizitatori
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier