blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
ShareThis

Pentru a deveni membru Evalrom trebuie sa completati formularul de inscriere de mai jos care apoi trebuie trimis in format electronic la secretariatul Evalrom (office@evalrom.ro).

De asemenea, este necesara achitarea cotizatiei anuale de membru care este de 212 RON (contul bancar in care se face plata, indicat si in formularul de inscriere, este RO13 BACX 0000 0003 4037 9000 deschis la Banca UNICREDIT TIRIAC, Sucursala Rosetti, Bucuresti). Codul de inregistrare fiscala al Evalrom este 25278127.

Dupa trimiterea formularului si confirmarea platii taxei anuale, in interval de o saptamina veti primi confirmarea statutului de membru al Evalrom.

Documente utile

 
1. Formular de inregistrare ca membru Evalrom(29 KB) 20-04-2010 Descarca
 
 
Secţiune modificată miercuri, 14 iulie 2010 11 vizitatori
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier