blog
Salut, Vizitator  Intră în cont  Nu ai cont?
English >
ShareThis

A invata din experienta altora are avantajul ca salvează resurse. De aceea mutumim expertilor care au avut amabilitatea de a ne impartasi experienta lor internationala in ceea ce priveste asocierea in domeniul evaluarii.


Argumente pro si contra asociere
Prof. Marie-Helen Adrien (Preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Evaluatorilor 2004 - 2008)
Prof. Peter Dahler-Larsen (Preşedintele Societăţii Europene a Evaluatorilor 2006 - 2007)


De ce este utila o asociatie profesionala a evaluatorilor?
(Prof. Ulrich Schiefer - Instituto Superior de Cięncias do Trabalho e da Empresa (ISCTE)
State University Institute for Social Sciences, Business Administration and Technologies
Lisabona, Portugalia)


Argumente in favoarea unei asociatii nationale a evaluatorilor

(Prof. Doha Abdelhamid - The American University, Cairo, Egipt)

Societatea Evaluatorilor din Romania - formare, proces si actiune

Documente utile

Secţiune modificată luni, 27 septembrie 2010 5 vizitatori
 
caută
Asociatia de evaluare EVALROM va invita marti, 15 octombrie 2013, sa participati la Conferinta internationala "Impactul face diferenta". Conferinta este organizata in par ..   mai multe..
Evalrom si Seval (Societatea Elvetiana de Evaluare) organizeaza luni, 9 septembrie 2013, simpozionul "Provocari si practici in dezvoltarea sistemului national de evaluare ..   mai multe..
ARACIP si Evalrom organizeaza, vineri 9 noiembrie 2012, un seminar dedicat evaluarii de politici si programe. Seminarul va fi sustinut de dl. prof. dr. George Poede, prod ..   mai multe..
Alte noutăţi
BTraffic
Vizitatori site: 794035
Uniunea Europeana

Acest site este realizat de către Asociaţia de Evaluare EVALROM în cadrul proiectului "Responsabilizare şi bună guvernare prin evaluare"  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitate de Tranziţie 2007, "Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei"

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru eventualele sesizări sau informaţii despre proiectele Phare: cfcu.phare@mfinante.rofake watches replica watches replica cartier